Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați tortul cu condimente cu banane. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, unt, banane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Condimente Cu Banane, Tort Cu Condimente Cu Banane, și Tort cu condimente cu banane amestecați fursecurile cu glazură de scorțișoară pentru rețete similare.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Amestecul de gresie roșie și sol de ardezie creează caracterul unic al Apprormrziger W Apprormrzgarten. Solul va dezvolta aromele exotice, picante din vin și, de asemenea, un potențial mai mare de îmbătrânire. Strugurii sunt recoltați manual la maturitate optimă, mustul este fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și îmbuteliat tânăr pentru a-și păstra vivacitatea și prospețimea. Acest vin a fost îmbuteliat în februarie 2008.Culoare verde galben deschis, miros de condimente și fructe de piatră cu câteva note de fructe de pădure roșii. Gust: este luminos și proaspăt, cu puțin zahăr rezidual. Aciditate fină, cu câteva note delicate de miere și un finisaj picant lung.