Tort Cu Condimente Butterscotch
Tortul cu condimente Butterscotch este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 382 calorii. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort De Condimente Cu Mere Butterscotch, Tort cu condimente de mere cu nuci cu sos rapid de Butterscotch, și Tort de dovleac Butterscotch cu glazură Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Într-un bol mare de amestecare, combinați tortul cu condimente, amestecul de budincă de unt, ouăle, apa și uleiul. Bateți cu un mixer electric timp de 4 minute.
Se toarnă în tigaia Bundt pregătită și se coace la 350 de grade F (175 de grade C), timp de 55 până la 60 de minute sau până când se fac testele de tort. Lăsați tortul să se răcească cu 15 minute înainte de servire.