Tort Cu Ceai De Lavandă Glazurat
Tort de ceai lavanda glazurate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 250 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de iaurt, zahăr pudră, frunze de lavandă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Tort de lavandă cu ciocolată neagră cu glazură de unt de lavandă, Tort de cafea cu lavandă-mămăligă (lavandă Franceză), și Fructe glazurate cu miere și lavandă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, bateți zahărul granulat, untul și 1/2 linguriță de vanilie la viteza medie a unui mixer până se amestecă bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați ou și albus de ou, 1 la un moment dat; bate bine după fiecare adăugare. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; amestecați bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu iaurt, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă lavanda.
Turnați aluatul într-o tigaie de pâine de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și ingredientele rămase.
Răspândiți peste tortul fierbinte. Se răcește în tigaie 20 de minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe suportul de sârmă.