Tort Cu Budincă De Pâine Cu Banane
O porție conține 506 calorii, 16g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort Cu Budincă De Pâine Cu Banane, budincă de pâine de ovăz bananan, și Budincă De Pâine Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350of, tapetați o tigaie de 9 pe 9 inci cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray de gătit; set aside.In un castron mare pentru microunde, topiți untul, aproximativ 60 până la 90 de secunde la putere mare. La untul topit, adăugați untul de arahide și încălziți timp de aproximativ 20 de secunde la putere mare pentru a-l topi. Se amestecă amestecul până se combină și se omogenizează.
Adăugați zaharurile și bateți sau amestecați pentru a combina.
Adăugați oul, smântâna (iaurtul mai gros în stil grecesc poate fi înlocuit) și vanilia și bateți până se omogenizează și fără dungi.
Adăugați bananele și amestecați pentru a încorpora.
Adăugați amestecul de budincă și amestecați pentru a încorpora. (Notă: nu faceți budinca conform instrucțiunilor de pe cutie; pur și simplu folosiți pulberea ca ingredient uscat. Pudra de amestec de budincă poate fi omisă; cu toate acestea, adaugă moliciune, umiditate, aromă de vanilie și puțină dulceață tortului și consider că este ingredientul secret al succesului acestui tort.)
Adăugați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecați până se combină. Nu amestecați prea mult, deoarece dezvoltă prea mult glutenul, rezultând un tort dur.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace aproximativ 35 de minute, sau până când blatul este auriu, așezat în mijloc, marginile s-au îndepărtat ușor de părțile laterale ale tigaiei și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de cel puțin 20 de minute înainte de a-l scoate și servi