Spanac ' n ' cârnați carne de porc
Spanacul de porc cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 401 calorii, 46G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ou, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Umplută Cu Carne De Porc Și Cârnați, Muschi de porc umplut cu spanac, și Carne de porc cu umplutură de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente; se amestecă 1/2 cană de spanac și 1/2 linguriță de cimbru. (Salvați spanacul rămas pentru o altă utilizare.)
Adăugați cârnați; se amestecă ușor, dar bine.
Tăiați longitudinal prin centrul fripturii de porc până la 1/2 in. de jos. Deschideți friptura plat; acoperiți cu folie de plastic. Puneți cu un ciocan de carne pentru a aplatiza ușor.
Îndepărtați plasticul; întindeți amestecul de cârnați peste friptură. Începând de la o parte lungă, înfășurați stilul jelly-roll; cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie. Secure se termină cu scobitori.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială, cu cusătura în jos.
Se periază cu ulei; se presară cu cimbru rămas. Prăjiți 2 până la 2-1 / 2 ore sau până când un termometru citește 160.
Scoateți friptura din cuptor; cort cu folie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.