Tort cu banane și morcovi
Tortul cu banane și morcovi este un lacto ovo vegetarian desert. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 756 calorii, 9g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Un amestec de unt, zahăr brun, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum tort de morcovi cu banane cu ciocolată-tort de morcovi cu banane cu ciocolată fără ouă, Tort De Morcovi Cu Banane, și Tort Cu Morcovi Și Banane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 170C.tapetați și ungeți o formă de tort cu diametrul de 20cm.
Se amestecă zahărul, ouăle și sucul de portocale până se combină bine și se îngroașă. Cerneti (impreuna) faina, praful de copt, sarea, bicarbul, scortisoara, condimentul mixt si nucsoara.
Se amestecă bine toate acestea și apoi se adaugă uleiul, migdalele/nucile, bananele, morcovul, sultanele și coaja. Dați-i un amestec amănunțit, apoi turnați în forma de tort pregătită.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute sau până când este gătit. Amintiți-vă dacă frigăruia sau cuțitul iese curat, atunci este gata. Dacă nu este gata și începe să devină destul de maro pe partea de sus, puneți o bucată de folie deasupra. Când afară din cuptor se răcește pe un suport de sârmă.
Dacă glazură: bateți untul și brânza împreună pentru a forma o pastă netedă, apoi adăugați zahărul și vanilia.
Se întinde peste tot tortul rece și se decorează în jurul marginilor cu nucile întregi. Nu decorez prăjiturile noastre, deoarece le fac mereu la prânz și prea mult zahăr este un păcat!!! Cu toate acestea, întotdeauna îmi decorez prăjiturile pentru vizitatori etc. Dacă vă place un topping, dar ca mine, luați-le la lucru, atunci chiar înainte de a pune tortul în cuptor, fie puneți niște migdale albite deasupra amestecului, fie niște zahăr demerara presărat peste tot, acest lucru oferă un blat crocant dulce! Sau amestecați o picătură foarte mică de apă în niște zahăr pudră cernut până când face o pastă groasă și turnați dungi peste vârful tortului rece. Acest lucru este dulce, dar mai puțin dezordonat decât toppingul de brânză!
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul cu morcovi poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "