Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul de ananas cu susul în jos este un lactate gratuit desert. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți amestec de tort, nuci pecan, Ananas în suc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 20%. Încercați Ananas Cu Susul În Jos Tort, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mic. Puneți deoparte 1 lingură de margarină.
Adăugați zahăr și nuci pecan la margarină în tigaie, amestecând bine.
Scurgeți ananasul, rezervând 1/3 cană de suc. Aruncați sucul rămas. Aranjați ananasul peste amestecul de zahăr.
Combinați rezervat 1 lingură margarină, 1/3 cană suc, amestec de tort, înlocuitor de ou și apă. Bateți la viteză mică a unui mixer electric 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute.
Se toarnă aluatul peste ananas în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Inversați imediat tortul pe un platou de servire.
Așezați cireșele în centrele inelelor de ananas.