Tort Crocant Cu Înghețată De Mentă Cu Ciocolată Cu Lapte
Lapte ciocolata menta inghetata Crunch tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 594 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată cu lapte, înghețată de mentă, cereale de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 9 fani. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată De Casă, Chocolate Peppermint Crunch Cake (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Tort de ciocolată cu Crunch de ciocolată cu lapte și sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți în interiorul unei tigaie cu arc de 9 inci cu folie antiaderentă sau căptușiți cu folie obișnuită și pulverizați generos cu spray de gătit.
Puneți untul și ciocolata într-un castron mare pentru cuptorul cu microunde și topiți-le la maxim timp de 30 de secunde. Se amestecă. Repetați până când ciocolata este topită.
Se toarnă cerealele în ciocolată și se amestecă pentru a acoperi. Goliți amestecul de cereale în tigaie unsă, căptușită cu folie și apăsați pentru a face o crustă.
Se pune la congelator 20 de minute.
Scoateți din congelator și întindeți uniform înghețata de mentă înmuiată deasupra. Congelați până când este puțin mai ferm (aproximativ o oră), apoi întindeți frisca sau toppingul bătut peste înghețată. Acoperiți cu folie de plastic și congelați încă 3 ore sau mai mult
Prindeți folia, ridicați-o din tigaie și așezați-o pe un platou, îndepărtând folia.
Se ornează cu sirop de ciocolată.
Lăsați plăcinta să stea 15 minute înainte de tăiere, apoi cu un cuțit de bucătar, tăiat în pene.Notă: Dacă căptușiți tigaia cu folie antiaderentă sau unsă, nu veți scoate de fapt părțile laterale de pe tigaie, dar pe aici tigăile cu formă de arc au laturile cele mai înalte (puțin peste 3 inci) și tigăile obișnuite de 9 inci sunt prea puțin adânci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.