Tort Crocant Cu Arahide
Tortul Crunch Peanut este un fără lactate rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 453 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, chipsuri de ciocolată semidulce, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Crocant Cu Arahide, Ciocolata Arahide Crunch Tort De Inghetata, și Tort de înghețată Crunch cu unt de arahide + un cadou uriaș # IceCreamWeek.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 13x9 inch.
Într-un bol de amestecare bateți amestecul de tort, untul de arahide și zahărul brun la viteză mică până se sfărâmă. Puneți deoparte 1/2 cană de amestec. La restul adăugați apă, ouă și ulei și bateți la înălțime timp de 2 minute. Se amestecă 1/4 cană fiecare dintre chipsurile de ciocolată și chipsurile de unt de arahide.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Combinați arahidele, restul amestecului de aluat și restul chipsurilor; se presară peste aluat.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 40 de minute. Se răcește complet.