Tort cremă cu sos de cireșe Bing
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cremă cu sos de cireșe Bing. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 582 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți apă, 1 (15 uncii) poate cireșe Bing fără sâmburi, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Sos De Înghețată De Cireșe Bing, Înghețată De Cireșe Bing, și Brownies la grătar cu înghețată de cireșe Bing pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor producătorilor pentru două straturi de 9 inch.
În timp ce tortul se coace, faceți umplutura. Puneți laptele într-o cratiță la foc mediu. bateți împreună zahărul, sarea și amidonul de porumb, amestecați în lapte.
Adăugați oul și aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant. Când amestecul se îngroașă, se scoate de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Așezați folia de plastic direct pe suprafața budincii și dați-o la frigider până se răcește.
Faceți glazura după ce tortul și budinca s-au răcit. Pentru a face glazura, combinați smântâna grea, zahărul și vanilia. Bateți până la rigid.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare strat de tort în jumătate orizontal. răspândiți umplutura între straturi. Frost cu frisca glazura. folosind un cojitor de legume, sculptați buclele de ciocolată de pe bara de ciocolată direct pe tort. Dacă acest lucru nu funcționează bine pentru dvs., puteți folosi o răzătoare de brânză pentru a rade ciocolata, apoi presărați peste tort. Refrigerați tortul timp de cel puțin 3 ore.
Pentru a face sosul, turnați sucul de cireșe într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi dizolvați amidonul de porumb în 1/4 cană de apă și amestecați în sucul de vișine care fierbe. Gatiti si amestecati pana cand sosul revine la fierbere, se ingroasa si se curata. Amestecați cireșele în sos.