Tort Creativ
Tortul creativ ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 227 de calorii . Pentru 1,54 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de fondant rulat maro gata de utilizare, extract de vanilie limpede, drajeuri de perle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 84% , acest fel de mâncare este uimitor. Cupcakes creative cu tort de morcovi , salsa de ananas: o alternativă creativă și umpluturi creative de sandvici – Resturile reinventate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune tortul pe un platou de servire; Întindeți glazura între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului (se păstrează 2 lingurițe de glazură pentru decorarea tortului).
Întindeți fondant alb într-un format de 16 inchi. cerc; pune peste tort. Blat și părțile laterale ale tortului; tăiați excesul. (Păstrați fondantul nefolosit învelit în folie de plastic pentru a preveni uscarea acestuia.)
Rulați fondant maro în 16 inchi. x 4 inchi. dreptunghi; tăiat cu un 3-in. x 2 inchi. tăietor de prăjituri în formă de romb. Înmuiați pensula în vanilie; ungeți ușor peste un diamant. Fixați diamantul pe partea tortului. Repeta. Decorați cu drajeuri, asigurând cu glazură rezervată. Acoperiți cu căpșuni.