Tort Concord cu struguri și lămâie cu susul în jos
Concord struguri și lămâie cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 111 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, coajă de lămâie, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Soda De Struguri Și Lămâie Concord, Tort De Struguri Concord, și Tort De Porumb Cu Struguri Concord pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Caramel: setați raftul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Combinați zahărul, mierea și untul pentru caramel într-o cratiță mică la foc mediu. Odată ce untul este complet topit, amestecați ocazional pentru a emulsiona. Gatiti pana la o culoare maro foarte deschis, aproximativ 3 minute. Se toarnă imediat în plăcintă sau tigaie de 9 inci. Ridicați tigaia cu grijă de margini și rotiți ușor caramelul pentru a acoperi uniform întreaga suprafață inferioară. Se lasă deoparte să se răcească și să se întărească.
Pentru tort: odată ce caramelul este setat, periați ușor părțile interioare ale tigaiei cu unt moale.
Adăugați struguri în tigaie, adăugând sau îndepărtând unele pentru a crea un singur strat de struguri, dar dens ambalat. Pune deoparte.
Într-un castron mediu de amestecare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, bateți pentru a combina și puneți deoparte. Într-un bol de amestecare separat, amestecați iaurtul, laptele și vanilia.
Turnați untul topit într-un flux constant în timp ce bateți pentru a emulsiona. Se amestecă coaja de lămâie, apoi se pliază în bucăți de lămâie.
Adăugați amestecul umed pentru a se usca și pliați ușor împreună până când se combină.
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace până când o frigăruie sau un cuțit de tăiat introdus în centru iese ușor umed, dar nu este acoperit în aluat, 20 până la 25 de minute, întorcându-se o dată la jumătatea drumului prin coacere. Lăsați tortul să se răcească timp de 3 până la 5 minute înainte de a rula un cuțit de tăiat în jurul marginii și de a se răsturna pe o farfurie sau un platou de servire. Se lasă să se răcească aproape la temperatura camerei înainte de servire.