Tort Concord cu struguri și lămâie cu susul în jos
Concord struguri și lămâie cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 111 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, coajă de lămâie, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Soda De Struguri Și Lămâie Concord, Tort De Struguri Concord, și Tort De Porumb Cu Struguri Concord pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru Caramel: setați raftul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați zahărul, mierea și untul pentru caramel într-o cratiță mică la foc mediu. Odată ce untul este complet topit, amestecați ocazional pentru a emulsiona. Gatiti pana la o culoare maro foarte deschis, aproximativ 3 minute. Se toarnă imediat în plăcintă sau tigaie de 9 inci. Ridicați tigaia cu grijă de margini și rotiți ușor caramelul pentru a acoperi uniform întreaga suprafață inferioară. Se lasă deoparte să se răcească și să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Pentru tort: odată ce caramelul este setat, periați ușor părțile interioare ale tigaiei cu unt moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați struguri în tigaie, adăugând sau îndepărtând unele pentru a crea un singur strat de struguri, dar dens ambalat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Într-un castron mediu de amestecare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, bateți pentru a combina și puneți deoparte. Într-un bol de amestecare separat, amestecați iaurtul, laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Turnați untul topit într-un flux constant în timp ce bateți pentru a emulsiona. Se amestecă coaja de lămâie, apoi se pliază în bucăți de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați amestecul umed pentru a se usca și pliați ușor împreună până când se combină.
8
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace până când o frigăruie sau un cuțit de tăiat introdus în centru iese ușor umed, dar nu este acoperit în aluat, 20 până la 25 de minute, întorcându-se o dată la jumătatea drumului prin coacere. Lăsați tortul să se răcească timp de 3 până la 5 minute înainte de a rula un cuțit de tăiat în jurul marginii și de a se răsturna pe o farfurie sau un platou de servire. Se lasă să se răcească aproape la temperatura camerei înainte de servire.