Tort Coca-Cola® din Idahoan
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., Idahoan Coca-Cola® Cake ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10 și costă 1,18 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 31 g de grăsimi și un total de 526 de calorii . Dacă aveți la îndemână smântână groasă, smântână, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este pe placul a 4 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor este destul de prost. 7-Up Cake...A Dreamy Vintage Cake Made Skinny , Tortul cu spanac al lui David Tanis și Lemon Bundt Cake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Acoperiți părțile laterale și fundul tăvii cu spray antiaderent.
Topiți un baton de unt într-o tigaie mare și largă.
Adăugați cola, pudra de cacao și zahărul superfin și amestecați până la omogenizare.
Bateți bine smântâna, ouăle și vanilia până la o consistență aproape asemănătoare unui aluat și adăugați încet în amestecul de unt ușor răcit.
Adăugați fulgi de piure de cartofi uscați și bicarbonat de sodiu. Se amestecă bine. Aluatul va avea un aspect ușor granulat, dar nu vă îngrijorați.
Se toarnă într-o tavă cu formă de primăvară și se coace timp de 45 de minute până la o oră. Testați centrul tortului cu o scobitoare de lemn (tortul se face când scobitoarea iese curată).
Se raceste si se scoate din tava cu forma de arc. Notă: Acesta este un tort foarte întunecat și dens.
Glazura: crema de branza trebuie sa fie la temperatura camerei.
Adaugam smantana si zaharul pudra si amestecam intr-un robot de bucatarie sau cu un tel mare. Ajustați zahărul pudră și smântâna pentru a asigura o glazură groasă, care este încă tartinabilă.
Înghețați doar partea superioară a prăjiturii după ce a fost deformat și serviți rece. Acest tort este chiar mai bun a doua zi!