Tort Clasic Cu Strat De Morcovi

Tort Clasic Cu Strat De Morcovi
Această rețetă face 12 porții cu 604 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, praf de copt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Clasic Cu Strat De Morcov Cu Glazură De Brânză Cremă De Vanilie, Tort Clasic Cu Strat De Ciocolată, și Tort Clasic Cu Strat De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. unt și făină 2 tigăi rotunde de 8 inci. Într-un castron, bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ienibaharul și cuișoarele. Într-un alt castron, bateți zahărul, uleiul, Zara și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă amestecul de ulei în amestecul de făină și se amestecă până se umezește uniform. Îndoiți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Răzuiți aluatul în tigăi de tort; blaturi netede.
4
Coaceți până când prăjiturile se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi inversați prăjiturile pe suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Faceți glazură: într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați zahăr brun și vanilie și bateți până când zahărul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
ZahărZahăr
8
Adăugați zahărul și sarea cofetarilor și bateți la viteză mică până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SareSare
1
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire, lingură aproximativ 1 cană glazură în centru și întindeți cu un cuțit sau o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
CuțitCuțit
2
Așezați al doilea strat deasupra și întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista