Tort cald de cidru de mere cu semințe de dovleac fragil
O porție conține 741 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,23 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, înghețată vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinci de dovleac aburite cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile, Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, și Semințe De Dovleac Fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați cidrul, bourbonul, zahărul brun, siropul de porumb, oțetul, bățul de scorțișoară și fasolea de vanilie și semințele; se aduce la fierbere. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se adaugă smântâna. Gatiti la foc moderat pana se reduce la aproximativ 1 cana, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pachet Milk Duds
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Roșii De Soare Nu
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se transferă într-un ulcior; lasa sa se raceasca usor. Aruncați boabele de vanilie și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Unt și făină o tigaie rotundă de 9 inci. Tapetați fundul cu hârtie pergament; ungeți și făinați hârtia. Într-un castron, bateți făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Într-o ceașcă de măsurare din sticlă, amestecați cidrul de mere cu uleiul de canola și bourbonul. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Cidru De Mere
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Cap De Aer
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați zahărul brun și semințele de vanilie și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
6
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine între adaosuri. Bateți ingredientele uscate în 3 loturi, alternând cu amestecul de cidru-bourbon, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
7
Întindeți două treimi din aluat în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
8
Stropiți jumătate din sosul de cidru peste aluat. Puneți aluatul rămas deasupra, apoi întindeți aluatul peste sosul de cidru, având grijă să nu le amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Coaceți tortul în centrul cuptorului timp de aproximativ 40 de minute, sau până când este elastic când este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Lăsați să se răcească 10 minute în tigaie, apoi întoarceți tortul pe o grătar și lăsați să se răcească 15 minute. Îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Reîncălziți sosul de cidru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Tăiați tortul în pene și serviți cald cu înghețată de vanilie, semințe de dovleac fragile și sosul de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite