Supă de pui-legume cu găluște

Supă de pui-legume cu găluște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de pui-legume cu găluște. Această rețetă face 6 porții cu 151 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de lapte, bulion de pui de carton, legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de pui și legume cu găluște de plante, Supă de legume cu găluște, și Supă de legume cu găluște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți toate ingredientele, cu excepția amestecului Bisquick și a laptelui până la fierbere, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick și laptele cu furculița până se formează aluatul moale. Aruncați aluatul cu 18 lingurițe pe supa clocotită. Dacă găluștele se scufundă în supă, aduceți-le cu grijă în vârful bulionului folosind lingura cu fante. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Gatiti descoperit 10 minute. Acoperiți și gătiți cu 15 minute mai mult.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista