Tortul Bundt cu mere-scorțișoară este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr pudră, fasole de vanilie, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort Bundt cu mere și scorțișoară, Tort Bundt Cu Scorțișoară De Mere, și Tort Bundt Cu Cip De Scorțișoară De Mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 20 de minute sau până când lichidul aproape se evaporă și mărul este fraged, amestecând ocazional. Se răcește la temperatura camerei. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Pentru a pregăti streusel, combinați nucile și următoarele 3 ingrediente (prin scorțișoară măcinată) într-un robot de bucătărie. Pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie bundt de 12 căni cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Puneți zahărul și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați ouăle și gălbenușul de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe în amestecul de zahăr. Rezervați fasole pentru o altă utilizare. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Semințe
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
7
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Combinați laptele și iaurtul într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați amestecul de făină și amestecul de lapte alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
10
Puneți o treime din aluat în tigaia pregătită; presărați aluatul cu jumătate de amestec de mere și jumătate de amestec de nuci. Repetați straturile, terminând cu treimea rămasă din aluat; neted cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
11
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede agățate. Se răcește pe o grătar timp de 15 minute; scoateți tortul din tigaie. Se răcește pe un suport de sârmă.