Tort Bundt cu mere
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Apple Spice Bundt Cake. Pentru 77 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 439 de calorii, 4 g de proteine și 22 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și luați ouă, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Bundt cu Apple Spice, Tort Pumpkin Apple Spice Bundt și Tort Bundt Apple Spice cu Glazură de arțar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă unt, shortening, zaharuri și coajă de lămâie până devin ușoare și pufoase.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Combinați făina, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, ienibaharul, nucșoara și sarea; se adaugă la amestecul smântânat alternativ cu sosul de mere, batând bine după fiecare adăugare. Se amestecă nucile pecan și mărul.
Se toarnă într-o bucată de 9 sau 10 inci unsă și făinată. tigaie cu tub canelat.
Coacem la 350 pentru 55-60 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa langa centru iese curata. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-o cratiță grea topește untul și zahărul brun la foc mic. Se amestecă crema. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere; se fierbe 1 minut.
Se ia de pe foc; amestecați zahărul și vanilia până la omogenizare, aproximativ 1 minut.
Se toarnă peste tort; stropiți imediat cu nuci pecan.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Bundt Cake poate fi asociat cu Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.