Tort Bundt cu mere

Tort Bundt cu mere
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Apple Spice Bundt Cake. Pentru 77 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 439 de calorii, 4 g de proteine și 22 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și luați ouă, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Bundt cu Apple Spice, Tort Pumpkin Apple Spice Bundt și Tort Bundt Apple Spice cu Glazură de arțar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă unt, shortening, zaharuri și coajă de lămâie până devin ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați făina, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, ienibaharul, nucșoara și sarea; se adaugă la amestecul smântânat alternativ cu sosul de mere, batând bine după fiecare adăugare. Se amestecă nucile pecan și mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă într-o bucată de 9 sau 10 inci unsă și făinată. tigaie cu tub canelat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coacem la 350 pentru 55-60 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa langa centru iese curata. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru glazură, într-o cratiță grea topește untul și zahărul brun la foc mic. Se amestecă crema. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se ia de pe foc; amestecați zahărul și vanilia până la omogenizare, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Se toarnă peste tort; stropiți imediat cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet147pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOzahăr brun ambalatzahăr brun ambalat147pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOzahăr brun ambalatzahăr brun ambalat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypachet Milk Dudspachet Milk Duds32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypachet Milk Dudspachet Milk Duds76pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOunt, înmuiatunt, înmuiat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie90pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOzahăr cofetarizahăr cofetari2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)281pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfăină universalăfăină universală1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol2Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Oreos dublu umplutnucșoară măcinatănucșoară măcinată32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleygrele biciuire cremagrele biciuire crema1Oreos dublu umplutcoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă82pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOnuci pecan tocate, prăjitenuci pecan tocate, prăjite22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleynuci pecan tocate, prăjitenuci pecan tocate, prăjite0Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite68pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceașcă chipsuri de ciocolată semidulce sau stafideceașcă chipsuri de ciocolată semidulce sau stafide150pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie83pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmăr de tartă decojită tocată măruntmăr de tartă decojită tocată mărunt2441 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de mere neindulcitsos de mere neindulcit1Bucăți de caramele Heath Barnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce1Bucăți de caramele Heath Barnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Bundt Cake poate fi asociat cu Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista