Tort Alimentar Înger Ceresc
Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 245 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de frunze de mentă, extract de vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Alimentar Înger Ceresc, Tort Alimentar Înger Ceresc, și Tort Alimentar Înger Ceresc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Linia de jos și laturile unei tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu, permițând 2 până la 3 inci să se extindă peste laturile tigaiei. (Nu ungeți tava sau folia.) Cerneti impreuna primele 3 ingrediente.
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză mare cu un mixer electric cu suport electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți treptat amestecul de zahăr, 1/3 cană la un moment dat, împăturind doar până la amestecare după fiecare adăugare. Îndoiți în vanilie și suc de lămâie. Puneți aluatul în tigaia pregătită. (Pan va fi foarte plin. Aluatul va ajunge aproape până în vârful tigaiei.)
Coaceți la 375 pe un suport pentru cuptor cu o treime în sus de la fundul cuptorului cu 30 până la 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Răsturnați tortul pe un suport de sârmă ușor uns; lasa sa se raceasca, cu tigaie peste tort, 1 ora sau pana se raceste complet.
Scoateți tigaia; îndepărtați folia de pe tort.
Transferați tortul într-un platou de servire.
Întindeți glazura de brânză cremă de lămâie uniform deasupra tortului.