Tort Alb Fără Gluten

Tort Alb Fără Gluten
Tortul alb fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 702 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, amidon de cartofi, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Alb Fără Gluten Cu Cremă De Unt Italiană De Bezea, Tort Cu Cană De Nucă De Cocos, Ciocolată Albă Și Pecan-Fără Carbohidrați / Fără Gluten, și Tort de clementină de afine fără Gluten cu Ganache de ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Așezați hârtie pergament unsă în două tigăi de tort de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
1
Bateți împreună amestecul de făină, psyllium, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Amestec De FăinăAmestec De Făină
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Amestecarea ingredientelor umede: amestecați laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
1
Puneți untul în vasul mixerului standului. Rotiți untul până se întinde în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Amestecați untul și zahărul împreună până când zahărul a dispărut complet în unt și a devenit cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Finisarea aluatului: cu mixerul de stand care funcționează la nivel scăzut, adăugați 1/3 din ingredientele uscate. Când nu este vizibilă făina, adăugați 1/2 din lapte. Repetați, terminând cu ultimul dintre ingredientele uscate. Cu grijă, răzuiește aluatul de tort într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Baterea albușurilor: curățați vasul mixerului și uscați-l bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați albușurile. Porniți mixerul standului, cu accesoriul pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Adăugați crema de tartru în albușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
8
Lăsați mixerul să funcționeze până când albușurile devin albe și încep să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
9
Turnați zahărul și continuați să bateți albușurile până când au atins vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Se toarnă 1/3 din albușurile de ou în aluatul de tort. Încet, cu mișcări sigure, folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia albușurile în aluatul de tort. Când nu mai există semne vizibile de albușuri, turnați încă 1/3 din albușuri. Continuați să faceți acest lucru până când aluatul de tort este pufos și crește în volum. Se amestecă ultimul și se oprește agitarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Turnați aluatul de tort în mod egal în cele 2 tigăi de tort. Glisați-le în cuptor și coaceți până când partea superioară a prăjiturilor are un pic de jiggle atletic, iar o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigaie. Rulați un cuțit de unt în jurul marginilor tigailor pentru a slăbi tortul. Cu grijă, întoarceți prăjiturile pe rafturi de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se toarnă toate făinurile într-un recipient mare. (Magazinele de aprovizionare cu restaurante vând recipiente mari de plastic care se potrivesc bine acestui scop. De asemenea, puteți folosi un borcan mare de sticlă.) Se agită și se agită și se agită mai tare până când toate făinurile au devenit o singură culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista