Tort Alb Fără Gluten
Tortul alb fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 702 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, amidon de cartofi, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Alb Fără Gluten Cu Cremă De Unt Italiană De Bezea, Tort Cu Cană De Nucă De Cocos, Ciocolată Albă Și Pecan-Fără Carbohidrați / Fără Gluten, și Tort de clementină de afine fără Gluten cu Ganache de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F.
Așezați hârtie pergament unsă în două tigăi de tort de 9 inci.
Bateți împreună amestecul de făină, psyllium, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Amestecarea ingredientelor umede: amestecați laptele și vanilia.
Puneți untul în vasul mixerului standului. Rotiți untul până se întinde în castron.
Amestecați untul și zahărul împreună până când zahărul a dispărut complet în unt și a devenit cremos.
Finisarea aluatului: cu mixerul de stand care funcționează la nivel scăzut, adăugați 1/3 din ingredientele uscate. Când nu este vizibilă făina, adăugați 1/2 din lapte. Repetați, terminând cu ultimul dintre ingredientele uscate. Cu grijă, răzuiește aluatul de tort într-un castron mare.
Baterea albușurilor: curățați vasul mixerului și uscați-l bine.
Adăugați albușurile. Porniți mixerul standului, cu accesoriul pentru tel.
Adăugați crema de tartru în albușurile de ou.
Lăsați mixerul să funcționeze până când albușurile devin albe și încep să se îngroașe.
Turnați zahărul și continuați să bateți albușurile până când au atins vârfuri moi.
Se toarnă 1/3 din albușurile de ou în aluatul de tort. Încet, cu mișcări sigure, folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia albușurile în aluatul de tort. Când nu mai există semne vizibile de albușuri, turnați încă 1/3 din albușuri. Continuați să faceți acest lucru până când aluatul de tort este pufos și crește în volum. Se amestecă ultimul și se oprește agitarea.
Turnați aluatul de tort în mod egal în cele 2 tigăi de tort. Glisați-le în cuptor și coaceți până când partea superioară a prăjiturilor are un pic de jiggle atletic, iar o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 30 până la 40 de minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigaie. Rulați un cuțit de unt în jurul marginilor tigailor pentru a slăbi tortul. Cu grijă, întoarceți prăjiturile pe rafturi de răcire.
Se toarnă toate făinurile într-un recipient mare. (Magazinele de aprovizionare cu restaurante vând recipiente mari de plastic care se potrivesc bine acestui scop. De asemenea, puteți folosi un borcan mare de sticlă.) Se agită și se agită și se agită mai tare până când toate făinurile au devenit o singură culoare.