Tortul alb fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 702 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, amidon de cartofi, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Alb Fără Gluten Cu Cremă De Unt Italiană De Bezea, Tort Cu Cană De Nucă De Cocos, Ciocolată Albă Și Pecan-Fără Carbohidrați / Fără Gluten, și Tort de clementină de afine fără Gluten cu Ganache de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Așezați hârtie pergament unsă în două tigăi de tort de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1
Bateți împreună amestecul de făină, psyllium, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Amestec De Făină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Amestecarea ingredientelor umede: amestecați laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1
Puneți untul în vasul mixerului standului. Rotiți untul până se întinde în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Amestecați untul și zahărul împreună până când zahărul a dispărut complet în unt și a devenit cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Finisarea aluatului: cu mixerul de stand care funcționează la nivel scăzut, adăugați 1/3 din ingredientele uscate. Când nu este vizibilă făina, adăugați 1/2 din lapte. Repetați, terminând cu ultimul dintre ingredientele uscate. Cu grijă, răzuiește aluatul de tort într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Baterea albușurilor: curățați vasul mixerului și uscați-l bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați albușurile. Porniți mixerul standului, cu accesoriul pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați crema de tartru în albușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8
Lăsați mixerul să funcționeze până când albușurile devin albe și încep să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
9
Turnați zahărul și continuați să bateți albușurile până când au atins vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Se toarnă 1/3 din albușurile de ou în aluatul de tort. Încet, cu mișcări sigure, folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia albușurile în aluatul de tort. Când nu mai există semne vizibile de albușuri, turnați încă 1/3 din albușuri. Continuați să faceți acest lucru până când aluatul de tort este pufos și crește în volum. Se amestecă ultimul și se oprește agitarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Turnați aluatul de tort în mod egal în cele 2 tigăi de tort. Glisați-le în cuptor și coaceți până când partea superioară a prăjiturilor are un pic de jiggle atletic, iar o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigaie. Rulați un cuțit de unt în jurul marginilor tigailor pentru a slăbi tortul. Cu grijă, întoarceți prăjiturile pe rafturi de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă toate făinurile într-un recipient mare. (Magazinele de aprovizionare cu restaurante vând recipiente mari de plastic care se potrivesc bine acestui scop. De asemenea, puteți folosi un borcan mare de sticlă.) Se agită și se agită și se agită mai tare până când toate făinurile au devenit o singură culoare.