Topping de vinete prăjite și ardei roșu
Vinetele prăjite și toppingul de ardei roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 99 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 263 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, vinete și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Aruncați legumele cu ulei, sare și piper într-un castron, apoi întindeți-le într-o tigaie mare unsă cu ulei (adâncime de 1 inch). Prăjiți legumele în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, până se înmoaie, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft, apoi se zdrobește grosier cu un tocător de cartofi și se amestecă busuiocul.