Topping De Ciocolată

Toppingul de ciocolată este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 1928 calorii, 26g de proteine, și 208g de grăsime. Pentru $ 5.74 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bare de copt cu ciocolată, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până nuci pecan ai putea urma acest curs principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Cheesecake Mascarpone cu ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, Tort de cafea cu ciocolată marmorată cu Topping de Crumb de ciocolată-caju, și Tort de ciocolată super umed cu Topping de ciocolată-scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata și untul într-o cratiță grea la foc mediu-mic; se răcește 10 minute. Se amestecă nucile pecan și vanilia; se răcește amestecul până se răspândește consistența, amestecând ocazional (aproximativ 45 de minute).