Topitura de ton curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 384 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Dacă aveți la îndemână ton, maioneză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Topitură De Ton Curry, Melt Your Heart Ton Melt, și Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați tonul, țelina, maioneza, ceapa, stafidele, sucul de lămâie, sarea și pudra de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Suc De Lămâie
Maioneză
Stafide
țelină
Ceapă
Sare
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți aproximativ 1/4 cană pe fiecare jumătate de brioșă; deasupra cu brânză. Se fierbe 4 în. de la căldură timp de 1-2 minute sau până când brânza este topită.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.