Tonul Slab Se Topește
Topitura de ton slab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 270 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 503 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, brânză simplă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Melt Your Heart Ton Melt, Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți, și Ton Topit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați tonul, țelina, morcovii, ceapa, maioneza, oțetul, sarea și piperul.
Încălziți o tigaie mare la foc mic. Pulverizați tigaia cu ulei și așezați două felii de pâine deasupra. Pâine de Top cu brânză, apoi salată de ton și roșii. Gatiti la foc mic pana cand branza se topeste si painea devine prajita.
Serviți imediat.Print This5 SP 6 PP prânz Rețete Rețete Sandwich sub $10publicat August 31, 2010 de Gina58 Comentarii
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.