Tonul Se Topește

Tonul Se Topește
Tonul se topește este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,42 USD pe porție. O porție conține 518 calorii, 27G de proteine, și 32g de grăsime. Dacă aveți la îndemână un strop de suc de murături, sare și piper, ton în greutate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle întregi, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Fon-Ton Se Topește, Tonul Se Topește, și Părerea mea despre ton se topește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați tonul cu ceapa, ardeiul gras, jalapeno, ouăle și gerkins. Se amestecă maioneză, Dijon și suc de murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MurăturiSuc De Murături
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Adăugați sare și piper. Gustați și reglați condimentele după cum este necesar; asigurați-vă că nu subestimați.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați jumătățile de brioșe englezești pe o foaie mare de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați o lingură mare de salată de ton pe fiecare dintre cele douăsprezece jumătăți de brioșe englezești. Folosiți lingura pentru a întinde/aplatiza. Puneți tigaia în cuptor timp de cinci minute, apoi scoateți scurt și așezați o felie de brânză pe fiecare brioșă. Reveniți la cuptor și porniți broiler. Urmăriți cu atenție pentru a evita arderea; coaceți până când brânza este topită și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din cuptor și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista