Tonnato de porc

Tonnato de porc
Tonnato de porc este un fel principal care servește 4. O porție conține 1390 de calorii, 198 g de proteine și 54 g de grăsime. Pentru 8,87 USD per porție, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare și piper kosher, ton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 84%, ceea ce este super. Rețete similare sunt Chicken Tonnato, Tonnato Dip și Turkey Tonnato.

Instrucțiuni

1
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Se condimentează carnea de porc cu sare și piper, apoi se rumenește pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalat In Ulei De Masline, Scurs, Rezervand 2 Linguri De UleiAmbalat In Ulei De Masline, Scurs, Rezervand 2 Linguri De Ulei
2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)
Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Salote Medii, Tocate Grosier2 Salote Medii, Tocate Grosier
2
Transferați pe o farfurie. Reduceți căldura la mediu scăzut; adaugă restul de 1 lingură de ulei de măsline, șalota și morcovul în tigaie și gătește până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați salvia și vinul și aduceți la fiert. Întoarceți carnea de porc în tigaie împreună cu tonul și caperele. Acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în carnea de porc înregistrează 150, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați carnea de porc pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Între timp, aruncați salvia și transferați conținutul rămas al tigaii într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați uleiul de ton rezervat, maioneza, sucul de lămâie și sare și piper după gust; piure până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Tăiați carnea de porc și împărțiți-le în farfurii. Acoperiți cu sosul și verdeața, asezonați cu sare și piper și stropiți cu mai multe capere. Per porție: Calorii 485; Grasimi 30 g (Saturate 5 g); Colesterol 103 mg; Sodiu 744 mg; Carbohidrați 12 g; Fibre 2 g; Proteine 36 g
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
VerziiVerzii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista