Tonnato de porc este un fel principal care servește 4. O porție conține 1390 de calorii, 198 g de proteine și 54 g de grăsime. Pentru 8,87 USD per porție, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare și piper kosher, ton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 84%, ceea ce este super. Rețete similare sunt Chicken Tonnato, Tonnato Dip și Turkey Tonnato.
Instrucțiuni
1
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Se condimentează carnea de porc cu sare și piper, apoi se rumenește pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalat In Ulei De Masline, Scurs, Rezervand 2 Linguri De Ulei
2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)
Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Salote Medii, Tocate Grosier
2
Transferați pe o farfurie. Reduceți căldura la mediu scăzut; adaugă restul de 1 lingură de ulei de măsline, șalota și morcovul în tigaie și gătește până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați salvia și vinul și aduceți la fiert. Întoarceți carnea de porc în tigaie împreună cu tonul și caperele. Acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în carnea de porc înregistrează 150, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1/2 Crenguță Rozmarin
Mandarine, Fiecare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați carnea de porc pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Între timp, aruncați salvia și transferați conținutul rămas al tigaii într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați uleiul de ton rezervat, maioneza, sucul de lămâie și sare și piper după gust; piure până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Mandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Tăiați carnea de porc și împărțiți-le în farfurii. Acoperiți cu sosul și verdeața, asezonați cu sare și piper și stropiți cu mai multe capere. Per porție: Calorii 485; Grasimi 30 g (Saturate 5 g); Colesterol 103 mg; Sodiu 744 mg; Carbohidrați 12 g; Fibre 2 g; Proteine 36 g
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă