Tonnato de porc

Tonnato de porc
Tonnato de porc este un fel principal care servește 4. O porție conține 1390 de calorii, 198 g de proteine și 54 g de grăsime. Pentru 8,87 USD per porție, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare și piper kosher, ton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 84%, ceea ce este super. Rețete similare sunt Chicken Tonnato, Tonnato Dip și Turkey Tonnato.

Instrucțiuni

1
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Se condimentează carnea de porc cu sare și piper, apoi se rumenește pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalat In Ulei De Masline, Scurs, Rezervand 2 Linguri De UleiAmbalat In Ulei De Masline, Scurs, Rezervand 2 Linguri De Ulei
2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)
Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Salote Medii, Tocate Grosier2 Salote Medii, Tocate Grosier
2
Transferați pe o farfurie. Reduceți căldura la mediu scăzut; adaugă restul de 1 lingură de ulei de măsline, șalota și morcovul în tigaie și gătește până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați salvia și vinul și aduceți la fiert. Întoarceți carnea de porc în tigaie împreună cu tonul și caperele. Acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în carnea de porc înregistrează 150, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați carnea de porc pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Între timp, aruncați salvia și transferați conținutul rămas al tigaii într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați uleiul de ton rezervat, maioneza, sucul de lămâie și sare și piper după gust; piure până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Tăiați carnea de porc și împărțiți-le în farfurii. Acoperiți cu sosul și verdeața, asezonați cu sare și piper și stropiți cu mai multe capere. Per porție: Calorii 485; Grasimi 30 g (Saturate 5 g); Colesterol 103 mg; Sodiu 744 mg; Carbohidrați 12 g; Fibre 2 g; Proteine 36 g
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
VerziiVerzii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista