Tonkatsu de porc cu salată de pepene verde-roșii

Tonkatsu de porc cu salată de pepene verde-roșii
Rețeta Tonkatsu de porc cu salată de pepene verde - roșii ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. Acest fel principal are 681 calorii, 34G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ouă, pene de lămâie, suc de lămâie plus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Tonkatsu Porc, Tonkatsu De Porc, și Tonkatsu de porc cu Shiso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți uleiul de măsline, 1 lingură de muștar și sucul într-un castron mic. Se condimentează pansamentul cu sareși piper. Puneți salata și pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
PiperPiper
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți ouăle și 1 lingură de muștar într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați panko,1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper pe o farfurie mare. Sezoncarne de porc ușor cu sare și piper. Se înmoaie în ouăamestec, apoi în panko, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Lucrând în 2 loturi, încălziți 2 linguriulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și gătiți carnea de porc până devine aurie și gătită, aproximativ 2 minute pe parte, adăugând 1 lingură de ulei vegetal după întoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Aruncați salata cu pansament; condimentați lagust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Serviți carnea de porc cusalată și pene de lămâie pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Per porție: 515 calorii, 36 g grăsime, 18 gcarbohidrați
10
Bon App Ampercoltit
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista