Tonjiru

Tonjiru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tonjiru. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.37 pe portie. O porție conține 708 calorii, 14g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miso, burta de porc, părțile scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Tonjiru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți burta de porc într-o tigaie rece și porniți focul la mediu. Carnea de porc ar trebui să elibereze puțină grăsime pe măsură ce tigaia se încălzește, așa că nu ar trebui să adăugați ulei. Odată ce s-a revărsat puțin ulei, adăugați părțile albe ale scallions și ghimbir și prăjiți până când suprafața cărnii de porc este gătită și s-a format o crustă maro pe fundul tigaiei. Ridicați focul la mare și apoi adăugați sake-ul. Folosiți lichidul pentru a răzui fondul maro de pe fundul tigaiei și fierbeți până nu mai rămâne aproape niciun lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați apa și kombu, apoi aduceți la fierbere. Îndepărtați orice spumă care se acumulează la suprafață până când nu se mai acumulează spumă. Acoperiți cu un capac și reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți timp de aproximativ 40 de minute. Între timp, umpleți un castron cu apă rece, apoi adăugați o lingură de oțet sau suc de lămâie. Lucrând rapid, curățați brusturele, apoi folosiți un cuțit ascuțit pentru a îndepărta așchii de brusture în timp ce rotiți rădăcina cu cealaltă mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
KombuKombu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scoateți kombu și ghimbirul. Îndepărtați cât mai multă grăsime în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
KombuKombu
4
Scurgeți brusturele și adăugați-l la tonjiru împreună cu morcovii, konnyaku și taro. Fierbeți până când legumele sunt fragede. Reduceți focul la minim, apoi adăugați miso. Deoarece salinitatea miso variază în funcție de marcă, gustați supa și adăugați mai mult miso dacă are nevoie de mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
MisoMiso
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Rădăcină TaroRădăcină Taro
5
Adăugați părțile verzi ale scallionilor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista