Tonjiru

Tonjiru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tonjiru. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.37 pe portie. O porție conține 708 calorii, 14g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miso, burta de porc, părțile scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Tonjiru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți burta de porc într-o tigaie rece și porniți focul la mediu. Carnea de porc ar trebui să elibereze puțină grăsime pe măsură ce tigaia se încălzește, așa că nu ar trebui să adăugați ulei. Odată ce s-a revărsat puțin ulei, adăugați părțile albe ale scallions și ghimbir și prăjiți până când suprafața cărnii de porc este gătită și s-a format o crustă maro pe fundul tigaiei. Ridicați focul la mare și apoi adăugați sake-ul. Folosiți lichidul pentru a răzui fondul maro de pe fundul tigaiei și fierbeți până nu mai rămâne aproape niciun lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați apa și kombu, apoi aduceți la fierbere. Îndepărtați orice spumă care se acumulează la suprafață până când nu se mai acumulează spumă. Acoperiți cu un capac și reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți timp de aproximativ 40 de minute. Între timp, umpleți un castron cu apă rece, apoi adăugați o lingură de oțet sau suc de lămâie. Lucrând rapid, curățați brusturele, apoi folosiți un cuțit ascuțit pentru a îndepărta așchii de brusture în timp ce rotiți rădăcina cu cealaltă mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
KombuKombu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Scoateți kombu și ghimbirul. Îndepărtați cât mai multă grăsime în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
KombuKombu
4
Scurgeți brusturele și adăugați-l la tonjiru împreună cu morcovii, konnyaku și taro. Fierbeți până când legumele sunt fragede. Reduceți focul la minim, apoi adăugați miso. Deoarece salinitatea miso variază în funcție de marcă, gustați supa și adăugați mai mult miso dacă are nevoie de mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
MisoMiso
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Rădăcină TaroRădăcină Taro
5
Adăugați părțile verzi ale scallionilor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista