Ton în Scapece cu Scallion

Ton în Scapece cu Scallion
Tunan în Scapece cu Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 518 calorii, 40g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ton ars cu kimchi și clătite cu Scallion, Ton ars & Năsturel cu Scallion - Ginger Relish, și Zucchini și morcov o Scapece pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Tăiați tonul în cuburi de 1 1/2 inch și aruncați în apă clocotită timp de maximum 10 până la 20 de secunde. Scurgeți cu grijă tonul și puneți-l pe un platou de servire pentru a se răci în 1 strat. Într-un bol de amestecare, amestecați împreună 4 linguri ulei de măsline, oțet, roșii, mentă, ardei zdrobiți și flori de oregano. Când tonul este rece, turnați amestecul lichid peste pește și lăsați-l deoparte. Într-o tigaie de 6 până la 8 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până la fumat. Într-un bol de amestecare, amestecați împreună ouăle, scallions și pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
PecorinoPecorino
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Se toarnă în tigaia de fumat și se gătește până când omleta este setată. Se răcește și se taie frocia în 6 bucăți. Împărțiți tonul peste bucățile de frocia și serviți cu salată de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Combinați toate ingredientele și serviți cu ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista