Ton Provensale
Tonul provensal este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, roșii cherry, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ton Și Roșii Provensale, Daube a la Provencale, și Vinete Provensale.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.