Ton praf de fenicul la grătar cu roșii și vinete

Tonul de fenicul la grătar cu roșii și vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 26,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 168g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1317 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de fripturi de ton ahi, sare și piper kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu ciuperci și fenicul, Vinete cu roșii și năut, și Vinete prăjite și roșii.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați vinetele în jumătate, aruncați-le în puțin ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper.
Puneți-le tăiate în jos pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute. Între timp, tăiați roșiile în jumătate, aruncați-le în puțin ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper; deoparte. Prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie uscată la foc mediu doar până devin parfumate, aproximativ 1 minut. Se macină într-o pulbere într-o moară de condimente.
Ungeți puțin ulei de măsline pe fripturile de ton și presărați-le cu fenicul măcinat. Acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de grătar.
Faceți sosul: gătiți bulionul de pui cu coaja de lămâie la foc mediu-mare timp de aproximativ 10 minute sau până când s-a redus la jumătate. Scoateți tigaia de pe foc și aruncați coaja de lămâie. Se amestecă boia și creme fraiche și se condimentează cu puțină sare și piper. Bateți sosul cu un blender de imersie (sau procesați-l într-un blender obișnuit) până când este spumos.
Încălziți grătarul; periați grătarul cu puțin ulei de măsline. Condimentați tonul cu sare și piper și stropiți peste puțin ulei de măsline. Grătați-le până la mediu-rare (sau după bunul plac), aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Grătați roșiile și vinetele până se carbonizează ușor.
Puneți roșiile la grătar și vinetele într-un bol și aruncați-le cu o parte din sos.
Pentru a servi: topiți fripturile de ton cu salata de roșii și vinete la grătar. Puneți mai mult sos cald și garnisiți cu frunze de busuioc sfâșiate.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Mt. Brave Merlot cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
![Mt. Viteazul Merlot]()
Mt. Viteazul Merlot