Ton praf de fenicul la grătar cu roșii și vinete

Ton praf de fenicul la grătar cu roșii și vinete
Tonul de fenicul la grătar cu roșii și vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 26,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 168g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1317 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de fripturi de ton ahi, sare și piper kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu ciuperci și fenicul, Vinete cu roșii și năut, și Vinete prăjite și roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați vinetele în jumătate, aruncați-le în puțin ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Puneți-le tăiate în jos pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute. Între timp, tăiați roșiile în jumătate, aruncați-le în puțin ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper; deoparte. Prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie uscată la foc mediu doar până devin parfumate, aproximativ 1 minut. Se macină într-o pulbere într-o moară de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Ungeți puțin ulei de măsline pe fripturile de ton și presărați-le cu fenicul măcinat. Acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Friptură De TonFriptură De Ton
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Faceți sosul: gătiți bulionul de pui cu coaja de lămâie la foc mediu-mare timp de aproximativ 10 minute sau până când s-a redus la jumătate. Scoateți tigaia de pe foc și aruncați coaja de lămâie. Se amestecă boia și creme fraiche și se condimentează cu puțină sare și piper. Bateți sosul cu un blender de imersie (sau procesați-l într-un blender obișnuit) până când este spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți grătarul; periați grătarul cu puțin ulei de măsline. Condimentați tonul cu sare și piper și stropiți peste puțin ulei de măsline. Grătați-le până la mediu-rare (sau după bunul plac), aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Grătați roșiile și vinetele până se carbonizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Puneți roșiile la grătar și vinetele într-un bol și aruncați-le cu o parte din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru a servi: topiți fripturile de ton cu salata de roșii și vinete la grătar. Puneți mai mult sos cald și garnisiți cu frunze de busuioc sfâșiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Friptură De TonFriptură De Ton
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Mt. Brave Merlot cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
Mt. Viteazul Merlot
Mt. Viteazul Merlot
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista