Ton picant la grătar cu Salsa de grădină

Rețeta de ton picant la grătar cu Salsa de grădină ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $6.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 273 calorii, 41G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute jalape, suc de lămâie, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Ton Picant La Grătar Cu Salsa De Grădină, Pui la grătar și Salsa de grădină, și Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa de grădină la grătar.
Instrucțiuni
Prăjiți usturoiul și jalapele aproximativ într-o tigaie mică și uscată la foc mediu, întorcându-se ocazional, până se înmoaie (ambele se vor înnegri în pete), 5 până la 10 minute pentru jalape aproximativ, 15 minute pentru usturoi. Se răcește, apoi se curăță usturoiul. Puree usturoi, jalape arkulos, suc de lămâie și 1/2 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează. Scoateți 1/2 cană de piure într-un vas de copt din sticlă de 13" x 9".
Așezați peștele pe piure, răsturnând o dată pentru a acoperi ambele părți. Acoperiți vasul; refrigerați 10 până la 20 de minute pentru a marina.
Transferați piureul rămas într-un alt bol pentru salsa.
Se amestecă roșiile. Clătiți ceapa într-o strecurătoare mică sub apă rece; scurgere.
Se adaugă la amestecul de roșii. Se amestecă coriandru, mentă și busuioc. Se condimentează cu restul de 1/2 linguriță de sare. Se acoperă grătarul cu spray de gătit; se încălzește până la mediu-mare (aproximativ 375 litri f).
Scoateți peștele din marinată; așezați pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți 3 minute. Descoperiți, răsturnați peștele, acoperiți din nou și gătiți până când peștele este gata, cu aproximativ 2 minute mai mult pentru mediu-rar.
Transferați peștele în farfurii; lingură salsa deasupra.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.