Ton la grătar cu unt de hamsie de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul la grătar cu unt de hamsie de lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 379 calorii, 40g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $6.03 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, pastă de hamsii, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe, Fripturi De Ton La Grătar Cu Unt De Lămâie-Piper, și Sandvișuri cu unt de legume și hamsii la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Într-un castron mic, combinați untul, pasta de hamsii, sucul de lămâie, pătrunjelul și câte un vârf de sare și piper.
Înveliți tonul cu uleiul.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti tonul timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți până când ați terminat pe gustul dvs., cu 3 până la 4 minute mai mult pentru mediu rar. Completați peștele fierbinte cu untul aromat.
Alternative de pește: untul de hamsie de lămâie ar fi, de asemenea, foarte bun cu halibut la grătar, pește-spadă sau fripturi de somon.
Variație: ton la grătar cu unt de busuioc de roșii uscate la soare
Se amestecă 1 lingură de busuioc proaspăt tocat, 3 roșii tocate ambalate în ulei sau reconstituite uscate la soare și câte un vârf de sare și piper în 4 linguri de unt la temperatura camerei. Folosiți acest amestec în locul untului de hamsie de lămâie.
Recomandarea vinului: trucul aici este să găsești un vin cu suficient corp pentru a merge cu tonul, dar multă aciditate pentru a rezista untului aromat de hamsie de lămâie. Încercați un sauvignon blanc din Noua Zeelandă sau din California.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah