Ton La Grătar

Tunanul la grătar este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 160g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 1004 calorii. Pentru $23.57 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, hrean, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit, Ton La Grătar, și Ton La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; adăugați ton. Sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți tonul din punga de plastic, aruncați marinada.
Ton la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mare (400 până la 50
2 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Se servește cu sparanghel aburit.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.