Ton La Grătar
Tunanul la grătar este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rucola, rulouri, condimente Jamaican jerk și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit, Ton La Grătar, și Ton La Grătar.
Instrucțiuni
În timp ce cartofii se gătesc, încălziți un grătar sau o tigaie la foc mediu.
Presărați fileuri de ton pe ambele părți cu condimente, apoi gătiți timp de 6 minute, rotind o dată, pentru pește gătit mediu.
Întindeți sosul tartru pe rulouri deschise despicate. Aranjați rucola pe jumătățile de jos și deasupra cu ton și roșii.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.