Ton Cu Brânză De Vaci Și Gust De Porumb Împachetează Aust. Ww 5pts

Ton Cu Brânză De Vaci Și Gust De Porumb Împachetează Aust. Ww 5pts
Ton Cu Brânză De Vaci Și Gust De Porumb Împachetează Aust. Ww 5pts ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 272 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Un amestec de tunan în apă, gust de porumb, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Omletă Tortilla Împachetări Aust Ww 5.5 Puncte, Ton + Salată De Brânză De Vaci, și Jachetă picantă de ton și brânză de vaci pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Revista