Ton Crusted cu ardei de Alep cu mandarina-ceapa verde gust, praz topit și vin roșu-reducere de rodie

Ton Crusted cu ardei de Alep cu mandarina-ceapa verde gust, praz topit și vin roșu-reducere de rodie
Ton Crusted cu ardei Alep cu mandarina-ceapa verde savura, praz topit și vin roșu - reducerea rodie necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 973 calorii, 51G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 11,05 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praz, ardei măcinați de Alep, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mandarine ai putea urma acest curs principal cu Clătite de mic dejun cu mandarine confiate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ton ahi crustat cu vinetă de rodie, Miel frigărui cu rodie picant-Rioja Vinaigrette vin roșu și mentă-migdale savura, și Salată italiană de ton, măsline verzi și mandarine pe pâine la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează tonul pe ambele părți cu sare. Praf 1 parte a tonului cu ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
(tub Mare)(tub Mare)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Căutați tonul, ardeiul cu fața în jos, până se rumenesc, aproximativ 1 până la 2 minute, întoarceți-l și continuați să gătiți timp de 2 minute pentru o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
La farfurie, împărțiți prazul topit pe 4 farfurii de servire. Aranjați fiecare friptură de ton deasupra prazului topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
4
Așezați o lingură de ceapă verde de mandarină deasupra tonului și stropiți întregul vas cu reducerea rodiei de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
RodieRodie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
MandarinăMandarină
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Așezați prazul, ceapa, morcovul, țelina și apa pentru a acoperi într-o oală mare și condimentați cu sare și piper. Aduceți la foc mic și gătiți până la fiert, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Se scurge bine și se taie subțire.
8
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați scurgeri, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
10
Puneți vinul și portul într-o cratiță mică și reduceți la 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Bateți melasa de rodie și zahărul și gustați dulceața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Bateți untul rece chiar înainte de servire și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vin Merlot, Pinot Noir și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care îl puteți încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista