Ton Ahi La Grătar Pe Verdeață Mesclun Cu Vinetă Balsamică De Agave

Ton Ahi La Grătar Pe Verdeață Mesclun Cu Vinetă Balsamică De Agave
Ahi Tunan la grătar pe verdeață Mesclun cu vinaigretă balsamică de agave este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $6.6 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la sohgave.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare, ton ahi - 4 bucăți, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nectarul de agave, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată Brownie Batter Blizzard ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Verdeață cu vinaigretă balsamică, Verdeață caldă cu vinetă balsamică, și Verdețuri și portocale mixte cu vinetă balsamică.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate58
Revista