Tomato Focaccia

Tomato Focaccia
Tomato Focaccia ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 398 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, sare de mare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Tomato Focaccia, Tomato Focaccia, și Focaccia Cu Rozmarin De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți generos cartoful cu apă rece sărată (1 linguriță sare pentru 3 căni de apă) într-o cratiță mică și grea și fierbeți, neacoperit, până când este fraged, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge și se răcește ușor, apoi se pasează până se omogenizează.
3
Se amestecă împreună apă caldă și zahăr în castron de mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Presărați drojdia peste amestec și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
5
Adăugați cartofi și 1/4 cană de ulei în drojdie și bateți cu atașamentul paletei la viteză medie până se combină, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Îndepărtați accesoriul cu palete și atașați cârligul de aluat, apoi bateți în 4 căni de făină și 1 lingură de sare de mare la viteză medie-mare până când se combină bine, aproximativ 3 minute. (Aluatul va fi foarte moale și lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se transferă pe o suprafață bine făinată și se frământă în restul de 1/4 cană de făină cu mâinile ușor făinoase până când sunt netede și elastice, 8 până la 10 minute. (Aluatul va fi în continuare foarte moale și lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Răzuiți aluatul într-un castron mare ușor uns și acoperiți vasul cu folie de plastic unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
9
Lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează, 2 până la 2 1/2 ore. Ungeți cu generozitate o tigaie de copt de 15 pe 10 pe 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Puneți aluatul în jos (nu frământați) și transferați-l în tava de copt, apoi întindeți ușor pentru a acoperi cât mai mult din fund (aluatul poate să nu se potrivească exact).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Acoperiți aluatul cu folie de plastic unsă cu ulei și un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Aranjați roșiile pe focaccia (nu se suprapun), apoi presărați oregano și restul de 1/4 linguriță sare de mare și stropiți cu restul de 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Sare De MareSare De Mare
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ulei De GătitUlei De Gătit
14
Coaceți până când centrul este ferm, partea superioară este aurie palidă, iar partea inferioară este aurie (ridicați pentru a verifica), 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Slăbiți focaccia din tigaie cu o spatulă și glisați pe un suport pentru a se răci ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
16
Tăiați în bucăți și serviți cald sau la temperatura camerei.
1
Focaccia se consumă cel mai bine în ziua în care este făcută, dar poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată, învelită în folie, într-o pungă sigilată la temperatura camerei. Dacă doriți, reîncălziți, neacoperit, într-un cuptor de 350 de metri F până când este încălzit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista