Tomate Mac și brânză
Nevoie de un felul principal vegetarian? Tomato Mac și brânză ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 545 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de ceapă, roșii, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 44%. Încercați Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Aduceți 6 căni de apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați macaroanele și gătiți până la al dente.
Se scurge și se lasă deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mare, la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând constant, până se înmoaie.
Adăugați făina, sarea, muștarul uscat și ardeiul; se amestecă bine. Se amestecă laptele și se gătește până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Adăugați 2 căni de brânză mărunțită și amestecați până se topește. Aruncați în macaroane și turnați în vasul pregătit. Acoperiți macaroanele cu felii de roșii și condimentați sare și piper, după gust.
Coaceți timp de 35 până la 45 de minute. În ultimele minute, acoperiți cu brânza rămasă și reveniți la cuptor până când brânza se topește.