Tofu În Stil Portocaliu De Vită
Tofu în stil portocaliu de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 2,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 347 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, amidon de porumb, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 9 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tofu În Stil Portocaliu De Vită, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei într-un wok la foc mediu-mare.
Așezați 1/4 cană de amidon de porumb într-un vas; apăsați felii de tofu în amidon de porumb pentru a acoperi pe toate părțile. Se amestecă în wok 5 minute, sau până se rumenesc pe toate părțile.
Scurgeți tofu pe prosoape de hârtie. Lăsați wok să se răcească și ștergeți curat.
Într-un castron, amestecați sosul de soia, sucul de portocale, apa, zahărul, pasta de chili și amidonul de porumb până se omogenizează.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în wok și prăjiți morcovii până se înmoaie. Formați o fântână în centrul morcovilor și turnați sosul. Aduceți sosul la fiert.
Amestecați tofu în wok și continuați să gătiți până când este acoperit cu sos.