Tofu Thailandez Picant Cu Ardei Gras Roșu Și Alune
Rețeta tofu Thailandez picant cu ardei gras roșu și alune este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 340 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de soia, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Tofu Thailandez Picant Cu Ardei Gras Roșu Și Alune, Tofu Thailandez picant cu ardei gras roșu și alune, și Andy Ricker ' s Phat Thai (tăiței de orez prăjiți cu creveți, Tofu și arahide) pentru rețete similare.
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.