Tofu prăjit taiwanez

Tofu prăjit taiwanez
Taiwanez Fried Tofu ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 5. Acest aperitiv are 148 de calorii, 9 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, sos de soia, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum puiul taiwanez prăjit, fidea taiwaneză cu sos de carne (spaghete taiwaneze) și fidea taiwaneză de orez prăjită.

Instrucțiuni

1
Tăiați tofu-ul în jumătate, pe lungime, deasupra. Tăiați în pătrate de 1/4 inch grosime. Amestecați sosul de soia, oțetul, uleiul de susan și zahărul într-un castron mic, lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)
2
Încinge uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc Italian MăcinatCârnați De Porc Italian Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Cartofi Fierti Taiati Cubulete1 1/2 Cani De Cartofi Fierti Taiati Cubulete
3
Adăugați usturoiul și ceapa verde și gătiți până se parfumează, aproximativ 20 de secunde. Rumeniți bine tofu pe fiecare parte, apoi turnați sosul și gătiți până când sosul a fost încorporat de tofu, 2 până la 3 minute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Amestec De Umplutură Pentru Pâine De Porumb1 Cană Amestec De Umplutură Pentru Pâine De Porumb
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Ouă Fierte Tari, Decojite și Tocate FinOuă Fierte Tari, Decojite și Tocate Fin
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Revista