Tofu prăjit cu sos picant de ghimbir-Susan
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir, scallion și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cutie Bento tofu prăjită cu tăiței Soba de susan și Broccoli ghimbir-morcov, Tofu prăjit în tigaie cu sos picant de lămâie (Tofu Nuong Xa), și Tofu crocant cu crudite și sos de scufundare cu susan-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți sosul de soia cu zahărul, ardeiul roșu, usturoiul, uleiul de susan, ghimbirul și semințele de susan.
Feliați tofu transversal în 8 plăci subțiri. Uscați tofu cu prosoape de hârtie, apăsând până când nu rămâne umezeală.
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei până la sclipire.
Adăugați tofu și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc și crocant, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Puneți sosul peste tofu prăjit și presărați cu scallion.
Se servește cu orez aburit.