Tofu la grătar și verdeață asiatică Sotată

Tofu la grătar și verdețurile asiatice Sotate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tofu bloc, fulgi de piper, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Tofu la grătar în stil asiatic cu verdeață, Verdețuri De Sfeclă Saut Cu Tofu Și Orez Brun, și Verdeață asiatică și supă de Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tofu transversal în 6 felii. Aranjați în 1 strat pe un strat triplu de prosoape de hârtie și deasupra cu un alt strat triplu de prosoape. Greutate cu o tavă de copt superficială sau o foaie de copt și lăsați să stea 2 minute. Repetați ponderarea cu prosoape de hârtie uscate de încă 2 ori.
Amestecați sosul de soia, uleiul de susan, zahărul brun, ghimbirul, usturoiul, Tabasco și 1 lingură de ulei vegetal într-o farfurie de sticlă.
Adăugați felii de tofu în 1 strat și marinați, răsturnând la fiecare câteva minute, 8 minute în total.
Încălziți o tigaie de grătar ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează. Ridicați tofu din marinată cu o spatulă cu fante (rezervați marinada) și grătiți, răsturnând o dată cu atenție cu spatula, până când apar urme de grătar și tofu este încălzit, 4 până la 6 minute în total.
În timp ce grătarele de tofu, încălziți uleiul vegetal de linguriță rămas într-o tigaie de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi săutați verdele de varză, aruncând cu clești, până când începe să se ofilească.
Adăugați marinada rezervată și saut-ul, aruncând, până când verdele sunt doar ofilite, aproximativ 1 minut. Ridicați verdeața din tigaie cu clești, lăsând să se scurgă excesul de marinată și împărțiți între 2 farfurii.
Serviți verdeața cu felii de tofu.