Tofu aburit cu sos de ciuperci
Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 167 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sake, scallions, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Legume aburite cu sos aromat de tofu și stridii, Tofu fript și muștar aburit cu sos picant de Mango, și Tofu cu sos de roșii și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți primul set de ingrediente într-un wok sau o tigaie suficient de mare pentru a găzdui aburul și aduceți la fierbere.
Așezați tofu și ciupercile în abur și puneți-le în wok.Acoperiți, reduceți căldura la mediu ridicat și aburiți 10 minute.Aranjați tofu și ciupercile într-un platou, scoateți aburul.Reduceți lichidele din tigaie la aproximativ 2/3 o cană (aceasta ar trebui să dureze doar 2-3 minute) și amestecați miso și scallions.