Tocanita specială de vită a lui Diego necesită aproximativ 8 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. Acest fel principal are 472 calorii, 44G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Dacă aveți apă, ceapă, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Tocană Specială De Vită Irlandeză, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Împachetări Speciale De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de vită cubată și făina într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați și agitați pentru a acoperi uniform carnea de vită cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și rumeniți carnea de vită pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Topiți untul în tigaie la foc mediu și gătiți ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați în aragazul lent cu carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Se toarnă vin în tigaie pentru a se dezgheța, apoi se toarnă vin în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
7
Se dizolvă cubul de bouillon de vită în 1 cană de apă fierbinte și se toarnă în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De Vită
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
8
Așezați cartoful și morcovii în aragazul lent și condimentați cu rozmarin, cimbru, praf de usturoi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Rozmarin
Morcov
Piper
Cartofi
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
9
Se amestecă în apa rămasă și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Apă
10
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a acoperi toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
11
Acoperiți aragazul lent și gătiți tocană 7 până la 8 ore la scăzut.