Tocană rapidă de Crab în bulion de fenicul-roșii
Tocană rapidă de Crab în bulion de fenicul-roșii este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 501 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de oregano, fulgi de chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Halibut fiert într-un bulion de roșii-fenicul, Biban de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii, și Tocană Rapidă De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, tocați țelina, ceapa și feniculul.
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu, adăugați legume și gătiți până se înmoaie, amestecând des, aproximativ 7 minute.
Adăugați vin, 1 cană de apă, roșii, fulgi de chile, sare și piper. Gatiti, acoperit, 8-10 minute pentru a lasa aromele sa se dezvolte.
Adăugați crabi și gătiți, acoperiți, amestecând des, până la cald și parfumat, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron mare de servire. Rotiți ierburile împreună în robotul de bucătărie pentru a tăia, apoi presărați peste crab și serviți cu pâine încălzită.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.