Tocană rapidă de Crab în bulion de fenicul-roșii este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 501 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de oregano, fulgi de chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Halibut fiert într-un bulion de roșii-fenicul, Biban de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii, și Tocană Rapidă De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, tocați țelina, ceapa și feniculul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Fenicul
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu, adăugați legume și gătiți până se înmoaie, amestecând des, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați vin, 1 cană de apă, roșii, fulgi de chile, sare și piper. Gatiti, acoperit, 8-10 minute pentru a lasa aromele sa se dezvolte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Tomate
Piper
Apă
Sare
Vin
4
Adăugați crabi și gătiți, acoperiți, amestecând des, până la cald și parfumat, aproximativ 5 minute.
5
Transferați într-un castron mare de servire. Rotiți ierburile împreună în robotul de bucătărie pentru a tăia, apoi presărați peste crab și serviți cu pâine încălzită.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.