Tocanita mexicană verde din Chile necesită aproximativ 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de cuișoare măcinate, chimen măcinat, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Încercați Tocană De Chile Verde, Tocană De Chile Verde, și Tocană De Chile Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati carnea de vita si carnea de porc pana se rumenesc uniform pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți carnea folosind o lingură pliată și puneți-o într-un bol, apoi dați deoparte. Gatiti si amestecati ardeiul gras si usturoiul in aceeasi tigaie pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți din căldură.
4
Combinați roșiile, ardeii verzi, pătrunjelul, zahărul, cuișorul, chimenul și vinul roșu într-o oală mare, rupând roșiile folosind o lingură. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Se amestecă carnea de vită și carnea de porc rumenită împreună cu sucul lor, apoi se adaugă ardeiul verde gătit și usturoiul. Acoperiți și continuați să gătiți la foc mic timp de 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Semințe De Leuștean Pudră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Scoateți capacul și se lasă să se fierbe până când sosul este redus, aproximativ 45 de minute.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Brut cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.