Tocană marocană de legume și cârnați de vară

Tocană marocană de legume și cârnați de vară
Tocanita marocană de legume și cârnați de vară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 398 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți chimen măcinat, conserve de roșii, vinete și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Încercați Tocană De Legume Marocane, Tocană de cârnați marocani, și Tocană marocană de legume și linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Adăugați ceapa și sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Scoateți carcasele din cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4
Adăugați cârnați la aragaz; gatiti 2 minute, amestecand sa se prabuseasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
5
Adăugați vinetele și următoarele 9 ingrediente (vinete prin roșii). Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gătiți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6
Scoateți din căldură; așezați aragazul sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Scoateți capacul și amestecați stafidele și cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Se servește peste cuscus; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Revista